top of page

4 dolog, amitől télen még nagyobb biztonságban érezheted magad a járműveinkben



A téli időszak sok bizonytalansággal jár az utazók számára. A mostoha időjárási körülmények nem csak veszélyeket rejtenek magukban, de a váratlan eseményeket is kellemetlenebbé, súlyosabbá tehetik. Senkinek nem kell elmagyarázni, hogy egy durrdefekt, egy akksilemerülés vagy valamilyen más apró gond miatti leállás mennyire kellemetlen lehet egy sötét, hideg, ködös autóút szélén, még akkor is, ha gyorsan megérkezik a segítség.


Most azt szeretnénk elmondani, hogy az említett kellemetlenségektől miért nem kell

tartanod, ha a TGK bérlés kínálatából választasz és bérelsz tehergépjárművet.


Nem kell apró kellemetlenségektől tartanod

Minden gépjárművünk fiatal, keveset futott és rendszeres karbantartás alatt áll. Annyira

gondosan őrizzük teherautóink kiemelkedő színvonalát, hogy bármilyen kisebb-nagyobb

meghibásodás esélye minimálisra csökken. Biztos lehetsz benne, hogy csak beszállsz és a célnál kiszállsz, a kettő közötti időszak pedig csak rajtad múlik.


Teherautóinkat felkészítettük a télre

Minden gépjárművünk megkapta már a téli gumikat, amelyek kiváló állapotáért és magas minőségéért kezeskedünk. Úgy választottuk ki a téligumi-garnitúrát, hogy neked ne kelljen aggódnod azon, hogy milyen terepre vagy időjárási körülmények közé vezet az utad. Minden járművünkbe bekészítettünk hóláncot is, hogy havas tájakon se kelljen zavarba jönnöd.


A komfortod is biztosítva van

Legyen szó akár rövid, akár hosszú távokról, nagyon nem mindegy, hogy a tehergépjármű sofőrje hogy érzi magát vezetés közben. Egy hosszú úton, ha fázik, elgémberedik a láb vagy a kéz, az nem csak kényelmetlen, de balesetveszélyes is lehet. Autóinkban kiváló fűtés és egyéb kényelmi eszközök (kar- és fejtámlák, légrugós ülések stb.) várnak, így biztos lehetsz benne, hogy minden figyelmed a balesetmentes közlekedésre fordíthatod.


Az assistance-szolgáltatások mindig, mindenhol vigyáznak rád

A Mercedes tehergépjárműveinkhez járó Assitance-szolgáltatás arra szolgál, hogy bármerre jársz is Európában, az utazásod kényelmes és biztonságos legyen. A nap 24 órájában fordulhatsz hozzájuk segítségért, és bármilyen probléma esetén gyorsan és hatékonyan lesznek a segítségedre.

9 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page