top of page

Kényelmi megoldások a TGKBerles.hu járműveiben

Egy szállítási feladat megoldása nagyon nagy odafigyelést igényel, hiszen számos buktató és kellemetlenség nehezítheti a gördülékeny munkavégzést. Nálunk, a TGKberles.hu-nál az a mondás, hogy ha már egyszer úgyis terhekkel indulsz útnak, akkor legalább az utazás legyen könnyed, kényelmes és zökkenőmentes!


Mindannyian jól tudjuk, hogy ha azt szeretnénk, hogy az elénk kerülő feladatok gördülékenyen és magas színvonalon oldódjanak meg, fontos odafigyelni a részletekre. Például egy szállítási feladat során nem csak az a fontos, hogy az árunak ne essen baja vagy hogy a szállító jármű ne hagyjon cserben, hanem az is, hogy aki tevékeny részt vesz a munkában, majd a volánnál felelősséget vállal a balesetmentes és biztonságos utazásért, komfortosan érezze magát az utazás során.


A vezető kényelme több dologból tevődhet össze, ezek a különféle típusú szállítási feladatoknál más és más fontossági sorrendet vehetnek fel, de ha átfogóan tekintjük a dolgokat, nagyjából egyforma fontosak. Vegyük sorra a sofőröknek nyújtható kényelmi szolgáltatások csoportjait!


Akár rövid, akár hosszútávú fuvarozásra készülünk, a legfontosabb talán minden esetben az, hogy az autó, amit ehhez választottunk biztonságot nyújtson az utakon. Ez egy olyan gépjármű esetében, amely nagyobb egy személyautónál és a kiterjedése is attól eltérő, kiterjed a sofőrt támogató tájékozódási és információs rendszerekre, a gumik állapotára, a biztonsági kiegészítőkre (pl. méretpontos hólánc). Keveset futott, jól felkészített autóinkkal törekszünk a megvalósítható legmagasabb biztonsági fokra, amit még tovább emelünk a megbízható kiegészítők térítésmentes biztosításával.


A második nagy szolgáltatási kör az egészség védelme. Ide tartoznak a kényelmi szolgáltatások, mint a derekat kímélő gerinc- és fejtámaszok, a hosszas mozdulatlanságban a felső végtagok megpihentetésére alkalmas kartámaszok, és az alsó végtagok vérkeringésének erősítésére, az egész test megmozgatására alkalmas, az ízületek védelmét a zökkenésektől védő légrugós lengőülések. Ez utóbbiak nem véletlenül olyan népszerűek, hiszen rövid távon is emelik a komfort- és csökkentik a fáradtságérzetet. Sokan azt gondolják, hogy ezeken érdemes spórolni, “majd csak kibírják az utat ezek nélkül is”, de a rossz hír az, hogy a sok kicsi sokra megy, így akár sok rövid táv vagy néhány hosszabb is az évek alatt elérheti az egészségre káros mértéket


A harmadik kör a szórakozásé. Akár városi forgalomban végzünk rövidebb menetidejű fuvarokat, akár több napos hosszú útra indulunk, nem mindegy, hogy hogyan érezzük magunkat közben. A zene, illetve rádióműsorok vagy akár saját hanganyagok hallgatása nem csak unalmat űzi el, de frissen tartja az agyat, élénkíti a figyelmet. Ezért gépjárműveinkben magas színvonalú hangrendszereket helyeztünk el, minden esetben bluetooth csatlakozási lehetőséggel, hogy a sofőrnek ne legyen megkötve a keze abban, hogy mit hallgat.[PN1]Mindegyik autóban van

9 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page