top of page

Az Igazság A Kilométeróra Állásról: Hogyan Védjük Bérlőinket a Bevezetett Praktikáktól

Egyik bérlőnk, Bálint nemrégiben érkezett beszámolója sokat mond az autóbérlésnél sajnos gyakran használt félrevezető gyakorlatról. Bálint két különböző cégtől bérelt teherautót az elmúlt hónapokban: egyet a TGKBérlés.hu-tól és egyet egy konkurens cégtől. A tapasztalatai között olyan különbségeket talált, melyek mélyen megérintették a bérlési döntései hátterét.

 

Az észrevétele az volt, hogy míg a mi bérelt autónkban, mely tavaly novemberben került forgalomba, 70.000 kilométer volt a műszerfalon látható, a másik, már 8 éves autóban ez az érték mindössze 150.000 volt. Bálint számára ez a különbség komoly vészjelzést adott arra vonatkozóan, hogy valami nem stimmel a második autóval.

 

Ez a jelenség nem ismeretlen a piaci szereplők között. Sokan sajnos visszaállítják a kilométerórákat, hogy az autóikról fiatalabb, kevesebbet futott képet mutassanak. Ezáltal megtévesztik bérlőiket, akik sokszor nem is tudják, hogy milyen hosszú távú problémákat okozhat ez a gyakorlat.

 




A visszaállított kilométeróra komoly veszélyeket rejt magában. Először is, ez torzíthatja az autó valós értékét, ami félrevezető lehet a vásárlók vagy a következő bérlők számára. Emellett, a kilométeróra visszaállítása arra utalhat, hogy az autó karbantartásával vagy állapotával kapcsolatban is visszaélések történnek.

 

Ezért a TGKBérlés.hu-nál büszkék vagyunk arra, hogy átláthatóságot és megbízhatóságot nyújtunk minden bérlőnk számára. Minden autónkat alaposan ellenőrizzük és rendszeresen karbantartjuk, hogy biztosítsuk a maximális teljesítményt és biztonságot. És ami a legfontosabb: soha nem állítjuk vissza a kilométeróra állását! A bérlőink mindig valós és őszinte információkat kapnak.

 

Nálunk bérelt autóikban biztonságban érezhetik magukat, hiszen minden járművünk prémium minőségű, keveset futott és folyamatosan ellenőrzött állapotban van. Kényelmi- és biztonsági extráink, valamint gyári Assistance szolgáltatásunk segítségével minden út zökkenőmentesen és biztonságban telik majd.

 

Végül, de nem utolsósorban, szeretnénk megköszönni Bálintnak, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Ez lehetőséget adott számunkra, hogy még jobban kiemeljük elkötelezettségünket a tisztességes és megbízható szolgáltatás nyújtására minden bérlőnk számára.

7 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page