top of page

Mit érdemes figyelembe venni autókölcsönző választásakor?




Az autókölcsönző választása fontos döntés, melyet érdemes alaposan átgondolni. A bérleti szerződések apróbetűs részei sok fontos információt tartalmaznak, de az autókölcsönző kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni. A TGKBérlés.hu arra törekszik, hogy átlátható és tisztességes feltételeket biztosítson minden bérlő számára, ebben a cikkben pedig összeszedtük miért érdemes mellettünk letennie a voksot.

 

1. Gépjármű állapota és karbantartása:

Kiemelkedően fontos, hogy a bérelt gépkocsik rendszeres karbantartáson essenek át, és hogy azokat gondosan kezeljék. A TGKBérlés.hu minden gépjárművét újszerű állapotban tartja, és ügyel arra, hogy minden bérlő komfortosan érezze magát az autóban. Autóink fiatalok, keveset futottak, így biztos lehet benne, hogy megbízható járművet bérel tőlünk.

 

2. Gyári Assistance szolgáltatás, a nyugalom garanciája:

Bár minden autónkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel tartjuk kívül-belül makulátlan állapotban, bérlőink maximális nyugalma érdekében minden járművünkhöz gyári Assistance szolgáltatás is jár. Így bármilyen esetleges műszaki probléma esetén a gyári Assistance szolgáltatás 0-24 órában elérhető. Ha a helyszínen 30 percen belül nem sikerül megjavítani az autót, akkor a legközelebbi márkaszervizbe szállítják, ahol ha 24 órán belül nem tudják megoldani a problémát, akkor egy hasonló csereautót is biztosítanak. Mindezt ingyenesen, minden nap, minden órában, teljes Európában!

 

3. Környezetvédelmi matricák és engedélyek:

Fontos ellenőrizni, hogy a bérelt jármű rendelkezik-e a szükséges környezetvédelmi matricákkal és engedélyekkel. Ezekre a matricákra és engedélyekre gyakran szükség van az autópályák használata során, és a hiányuk komoly büntetéseket vonhat maga után. A TGKBérlés.hu minden gépkocsijára ki van váltva minden szükséges matrica és engedély, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia, mi mindent intézünk Ön helyett.

 

4. Bérleti díj és tartalmazott szolgáltatások:

Érdemes figyelmesen elolvasni a bérleti díjra vonatkozó részt a szerződésben, míg más bérbeadók gyakran rejtett költségekkel terhelik a bérlőket, addig nálunk minden benne van a bérleti díjban. A TGKBérlés.hu átlátható árazást kínál, és minden fontos szolgáltatást tartalmaz a bérleti díj, mint például a magyarországi autópálya matrica és a casco biztosítás, így a bérlőknek nem kell aggódniuk a váratlan költségek miatt.

 

5. Rugalmas szerződési feltételek:

A TGKBérlés.hu rugalmas szerződési feltételeket kínál minden bérlő számára. Míg más cégeknél szigorú korlátok és feltételek jellemzik a bérlési szerződéseket, addig mi igyekszünk minden ügyfelünk igényeit figyelembe venni, és testreszabott megoldásokat kínálni számukra.

 

A TGKBérlés.hu minden bérleti szerződést gondosan kidolgoz, hogy minden fontos részletet tisztázottan rögzítsen, és biztosítsa a bérlők számára a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot. Amennyiben további kérdései vannak a bérlési feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen segítünk Önnek!

51 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page